Velkommen til

Zenza

Beliggende centralt på Aaboulevarden i Aarhus finder du den perfekte sammensmeltning af restaurant, cocktailbar og natklub. ZenZa har igennem de sidste 9 år været vært for fantastiske aftener, arrangementer og gode minder. Som noget nyt er vi fra 2021 også begyndt at servere lækker mad i de tidligere timer, hvor lokationen er omdannet til en flot restaurant.

Med fokus på kvalitet, råvarer og højt serviceniveau tilbyder vi første klasses mad og cocktails til studievenlige priser. Vores passionerede kokke og bartendere kredser om detaljerne og giver en unik smagsoplevelse, hver gang.

Udover vores fredags- og lørdagsfester har ZenZa i mange år været velkendt for torsdagsfesterne (#zenzatorsdag), hvor vi samler byens gæster til én stor fest hele natten lang.

Vi ses på Åboulevarden 30, Aarhus C.

NYHEDER

BOOK BORD

Læs mere

BOOK BORD

Ønsker jeres selskab en fast base i form af borde på natten? Så kontakt os herunder

BOOK BORD

SELSKABER

Læs mere

SELSKABER

Skal I en større flok i byen, eller mangler du et sted at fejre din næste fødselsdag med et brag?

Kontakt os

NOGET FOR

ALLE ALDRE

ZenZa har noget for alle, hvad end du vil sidde roligt og nyde en lækker cocktail, eller du vil danse til langt ud på natten på vores storslåede dansegulv med udsigt over Åen. For at give alle mulighed for at få en fest i Aarhus’ natteliv har vi forskellige aldersgrænser:

OBS: INGEN ALDERSGRÆNSE FØR 23.00

Torsdag: 18+

Fredag: 21+

Lørdag: 21+

SES VI?

BORDRESERVATION

Vil du være sikker på at have en siddeplads på ZenZa til din næste bytur? Så reservér bord ved at skrive til +45 42 90 99 97 eller udfyld vores formular herunder.

Start byturen allerede fra kl. 22.00!

BOOK BORD

Tilmeld

Nyhedsbrev