De perfekte rammer

Dit næste selskab

Hos Zenza kan vi have 60 spisende gæster, og mange flere til fest. Vi skaber en unik atmosfære for jeres selskab, hvor hyggen og kvaliteten er i højsæde.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud – så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at skabe de ønskede rammer for jeres fest.

COCKTAIL BAR

LÆS MERE

COCKTAIL BAR

Vores cocktailkort består af klassiske cocktails, til gode priser. Hver torsdag-lørdag har vi halv pris mellem 22:00-24:00 på vores cocktailkort.

LÆS MERE

JULEFROKOST

LÆS MERE

JULEFROKOST

Julefrokost-sæsonen står for døren – undgå stress og jag og hold jeres julefrokost i Aarhus C på Zenza. Så kan du koncentrere dig om dine gæster i stedet for besværet i køkkenet.

LÆS MERE

SELSKABSLOKALER

ÅRHUS

Vores lokaler i Århus danner de perfekte rammer til jeres arrangement – uanset om det er et firmaarrangement, familiefest, møde eller noget helt fjerde. Når I benytter vores lokale i Aarhus, gør vi vores ypperste for at sikre jer en dag, I vil huske.

KONTAKT OS

Mad?

Skal vi stå for catering?

Vi kan stå for den totale løsning, hvor vi både sørger for mad og drikke! Men har du selv mulighed for at lave maden, eller ønsker at købe den et andet sted, end hos os. Er vi meget åbne overfor denne løsning. Vi sørger selvfølgelig stadigvæk for rammerne er indbydende og en festlig aften til jer.

LÆS MERE

Ring og bestil allerede i dag på 42 90 99 97 eller kontakt@zenza.dk

Vi glæder os til at skabe den perfekte ramme om jeres sammenkomst i vores selskabslokaler i Århus.